Cine suntem

este o agentie de publicitate care ofera business-ului tau servicii complete de promovare, fie ca vorbim despre un start-up, o companie aflata in plina ascensiune sau o firma aflata in criza de identitate.

Echipa ofera servicii de calitate si pachete atractive tuturor celor care vor sa fie vizibili pe o piata acerba si care constientizeaza ca publicitatea este motorul dezvoltarii afacerii sale. Entuziasti, creativi, ambitiosi, profesionisti si cu o vasta experienta in campanii de marketing, avem capacitatea de a aduce solutii, idei si concepte eficiente pentru tine si, intr-un final, pentru clientii tai.

Intrucat consideram ca succesul se obtine numai printr-o comunicare eficienta, atat in interiorul firmei cat si in relatia cu potentialii clienti sau cei existenti, ofera servicii complete de comunicare si publicitate, dupa cum spune si motto-ul nostru - "Promoveaza-ti afacerea !". Pentru ca suntem o agentie full service, putem pune la punct detalii despre o afacere care este la inceput, de la plan de afaceri, idei, concepte si pana dezvoltarea business-ului si a identitatii vizuale - branding si brand identity. Pentru fiecare dintre serviciile noastre oferim consultanta, simulare, executie si montaj.