BRANDING & BRAND IDENTITY

Comunicare de profil

Comunicarea este elementul fundamental al existentei umane si, implicit, al unei companii. A comunica inseamna a pune de acord, a fi in legatura cu..., a fi in relatie cu.... Aceasta este baza promovarii, iar te poate ajuta sa o implementezi cat mai corect si eficient. Activitatea de relatii publice reprezinta o forma de promovare credibila, informatiile furnizate fiind considerate mai veridice decat cele oferite in reclame. Concret, cea mai cunoscuta si mai acceptata definitie a Relatiilor Publice este cea a lui Rex Harlow: "Relatiile publice reprezinta functia manageriala distincta care ajuta la stabilirea si mentinerea unor limite reciproce de comunicare, la acceptarea reciproca si la cooperarea dintre o organizatie si publicul ei; ele implica managementul problemelor, ajutandu-i pe manageri sa fie informati asupra opiniei publice si sa raspunda cererilor opiniei publice; ele definesc si accentueaza obligatiile managerilor de a anticipa tendintele mediului; ele folosesc ca principale instrumente de lucru cercetarea si comunicarea bazata pe principii etice".

Online Marketing

O prezenta online nu ajuta doar la o mai buna comunicare cu clientii, ci si la convertirea lor, din simpli vizitatori in potentiali clienti. Prin design-ul si continutul acestuia transmiti vizitatorului diferite stari. Ori ii starneste interesul ori doar intra si iese de pe site in cel mai scut timp. Nu conteaza varsta sau ocupatia vizitatorului, el poate fi captat usor printr-o prezentare profesionala. Mai mult, ulterior crearii unui website, echipa iti poate pune la dispozitie servicii speciale de programare si promovare online. Marketing online este un intreg proces prin care iti faci business-ul cunoscut in mediul online. Prin marketing online intelegem atat o listare organica cat mai buna a site-ului, cat si achizitionarea diverselor tipuri de publicitate prin intermediul SEM "Search Engine Marketing". Acest proces este o subcategorie a marketingului online, care inglobeaza mai multe tehnici de promovare online contra cost: publicitate de tip Pay-Per-Click (CPC/PPC), Pay-Per-Afisari (CPA/PPA), linkuri platite sau publicitate clasica (prin bannere pe diferite site-uri).

Identitate vizuala

A fi creativ este, poate, cel mai important factor in perceptia partenerilor si clientilor. De aceea, modul in care te diferentiezi fata de concurenta si felul in care te afisezi pe piata dinamica (clienti selectivi si concurenta acerba) sunt determinante pentru afacerea ta. In acest scop, echipa iti pune la dispozitie consiliere, suport tehnic si executie pentru ca produsele si serviciile promovate, dar si imaginea firmei tale sa fie cat mai ingenios prezentate. Pentru realizarea unor concepte grafice deosebite care sa te evidentieze si care sa iti ofere o puternica identitate vizuala in ochii potentialilor clienti este nevoie de creativitate, simt artistic. Prin identitate vizuala intelegem creatie sigla, definire elemente grafice reprezentative (culori si forme), creatie slogan, design carti de vizita, plicuri, foi cu antet, mape. De asemenea, echipa realizeaza materiale publicitare, vitale pentru orice business, si anume creatie grafica pentru fluturasi, pliante, afise, postere, cataloage, etichete, outdoor, ambalaje, machete de presa, carti, reviste etc.

Productie publicitara

Publicitatea se ocupa cu promovarea companiilor, ideilor, produselor si serviciilor. Scopul direct al materialelor publicitare vizeaza stimularea dorintelor clientilor potentiali si formarea asociatiilor pozitive in legatura cu produsul sau compania promovata, dar si recunoasterea brandului in piata (dezvoltarea identitatii vizuale si cresterea notorietatii). Pentru promovarea afacerii tale, utilizeaza instrumentele de promovare in masa ale publicitatii, promovarii vanzarilor si relatiilor publice. Realizam materiale publicitare de mari si mici demensiuni, pe tipar offset sau digital. Oferta noastra cuprinde: flyere, pliante, brosuri, carti de vizita, print outdoor de mari dimensiuni, bannere, mesh-uri, roll-up, print foto. De asemenea, realizam produse birotica personalizate si obiecte promotionale, colantari auto si vitrine spatii comerciale. Paleta materialelor si posibilitatile noastre tehnice sunt foarte vaste si, de aceea, suntem deschisi la orice provocare. Experienta acumulata ne face sa fim siguri ca imaginea companiei tale reprezinta urmatoarea noastra lucrare de succes.

Concept B2B/B2C

Imaginea companiei in fata partenerilor de afaceri si a potentialilor clienti este mai mult decat importanta. De aceea, evenimentele pe care intentionezi sa le organizezi trebuie sa fie un real succes. organizeaza si planifica concepte si solutii pentru evenimente corporate (conferinte, meeting-uri, training-uri sau team building-uri), lansari de produs si inaugurari. Acest proces de marketing implica efort creativ si logistic mare, de la tiparirea invitatiilor, pana la rezervarea spatiului, stabilirea meniului si asigurarea serviciilor foto-video si DJ. Cu o experienta bogata putem anticipa si evita eventuale probleme de imagine. Echipa noastra detine experienta in organizare evenimente corporate, stapanind regulile de branding si imagine corporativa, asiguram consultanta si idei pentru a stabili conceptul evenimentului, precum si punerea la punct a tuturor detaliilor, pentru a oferi prestanta unui eveniment de top. Confera, asadar, clasa companiei tale si motiveaza-ti angajatii si colaboratorii prin sarbatorirea oricarui succes realizat impreuna!