COMUNICARE & RELATII PUBLICE

Comunicatul de presa

Comunicatul de presa reprezinta comunicarea scrisa sau inregistrata, care se adreseaza membrilor comunitatii de jurnalisti cu scopul de a anunta ca anumite informatii au valoare de stiri. Comunicarea mass-mediei este primul pas care trebuie facut de o agentie de promovare si comunicare, pentru ca produsele, serviciile sau evenimentele companiei tale sa fie preluate si facute publice cat mai profesional. Cu o baza de date in permanenta actualizata a adreselor de e-mail a ziarelor, revistelor, site-urilor de stiri, blogurilor, garanteaza un tip de promovare care este foarte utila afacerii tale.

E-mail marketing

Prin e-mail marketing sau newsletter se intelege transmiterea periodica a noutatilor legate de produsele sau serviciile companiei tale, a activitatilor sau proiectelor de actualitate destinate clientilor, partenerilor, autoritatilor locale etc. Acest serviciu faciliteaza comunicarea personalizata a informatiilor legate de obiectul de activitate al firmei tale sau promovarea in permanenta catre publicul tinta.Vizibilitatea si expunerea periodica au menirea de a include business-ul tau in topul preferintelor consumatorului. De aceea, echipa este adepta campaniilor continue si personalizate de e-mail marketing/newsletter.

Monitorizare media

Ca jucator activ pe o piata concurentiala, trebuie sa stii in permanenta ce feedback iti ofera oamenii de specialitate, prin vocea mass-mediei, care poate influenta atat pozitiv cat si negativ comportamentul consumatorului si poate modifica perceptia asupra companiei tale sau a produselor si serviciilor oferite. De aceea, pentru ca imaginea business-ului tau sa nu fie afectata, iti pune la dispozitie serviciul de monitorizare a presei, care cuprinde toate tipurile de media tiparite si on-line (publicatii cotidiene, saptamanale, lunare, de interes general, de specialitate). Numele companiei, numele produselor sau a brand-urilor pot fi cuvinte cheie pentru monitorizarea presei. Rezultatele monitorizarii sunt prezentate intr-un tabel ce contine informatii detaliate, iar rapoartele de monitorizare sunt trimise clientilor prin e-mail.

Social media

Social media marketing este procesul de a obtine trafic site-ul companiei tale sau comunicare si promovare prin intermediul site-urilor de social media (facebook, twitter, linkedin, google+). Avantajul major adus de accesarea acestor canale de comunicare este acela ca atrage atentia mai usor si incurajeaza cititorii sa il impartaseasca pe retelele sociale, promovandu-se, astfel, un eveniment, produs, serviciu, marca sau firma. In acest scop, echipa pune la dispozitie creare, administrare si promovare personalizata intr-un mod mai putin formal, apropiindu-te de publicul tinta si, totodata, findelizandu-ti clientii.

Productie redactionala

Echipa redactionala este pilonul pe care se dezvolta departamentul de comunicare si relatii publice. Datorita lor, comunicarea este corecta si eficienta, intrucat sunt fosti jurnalisti care stapanesc tehnicile redactarii si tehnoredactarii unui text, pe de o parte, dar detin si relatiile necesare pentru ca informatia sa fie transmisa publicului,pe de alta parte. Astfel, prin colaborarea cu vei economisi timp si vei avea parte de materiale de calitate(comunicate de presa, newslettere sau texte personalizate pentru website-ul companiei sau pentru retelele de socializare). In plus, avem toate cunostintele si instrumentele necesare crearii de reviste sau brosuri (grafica, redactare, tipar).