CREATIE & DTP

Machete publicitare

Procesul de a concepe si de a executa o macheta publicitara este extrem de complex, intrucat trebuie inglobate intr-un mod artistic mesajul transmis si produsul, serviciul sau evenimentul promovat. De aceea, colaborarea cu este primul pas spre atingerea obiectivului propus in acest sens. Echipa noastra de copywriteri si tehnoredactori iti stau la dispozitie in scopul de a-ti furniza cele mai bune machete publicitare. Machetele vor fi executate in mai multe variante si vor fi furnizate beneficiarului in formatele specifice procesului de tipar avand incluse serviciile de corectura si de pregatire pentru tipar.

Layout

Prin layout-ul unei reviste sau brosuri intelegem asezarea in pagina a textelor si fotografiilor, precum si crearea elementelor grafice menite sa confere un aspect atractiv, dar si lizibil, astfel incat cititorii sa rasfoiasca paginile cu placere, dar si sa li se impregneze in memorie. Pentru ca produsul final sa fie perfect, echipa ofera consiliere si suport tehnic, intr-un prim stadiu, si, ulterior, mai multe variante de layout din care o poti alege pe cea pe care consideri ca fiind cea mai potrivita. De asemenea, departamentul redactional asigura corectura textelor, iar tehnoredactorii prelucreaza toate fotografiile furnizate de beneficiar. Mai mult, oferim servicii profesionale de fotografiere si de redactare continut original si personalizat.

Grafica si design

Cu experienta pe care o avem in design, suntem in masura sa oferim solutii pentru ca produsele si serviciile companiei tale sa fie prezentate optim clientilor. Grafica asigura credibilitate, iar de multe ori poate fi mai expresiva decat cuvintele. Fie ca doresti ceva simplu sau complex, elegant sau autentic, clasic sau modern, mergand pe coordonate clare, concepe si creaza identitate vizuala indiferent ca ne referim la materiale tiparite, digitale, web sau de birotica. Orice idee poate deveni palpabila, intrucat generam solutii personalizate si eficiente pentru afacerea ta.

Logo design

Crearea logo-ului este primul pas in formarea identitatii companiei. Daca inca nu ai o sigla care sa te reprezinte sau doresti un rebranding, fiind specializati in logo design echipa te poate inspira. Primul pas in crearea logo-ului il reprezinta identificarea cerintelor (preferinte referitoare la simbol, culori, font). In functie de cerintele tale, de profilul activitatii, realizam mai multe propuneri grafice de sigla/logo. Ulterior, poti alege modelul pe care il consideri reprezentativ sau varianta pe care o consideri mai apropiata,urmand sa ne comunici eventuale modificari. Punctam asupra faptului ca exista mai multe tipuri de logo-uri: logo grafic (imagine abstracta sau o forma geometrica), logo text (numele firmei, folosind un font special), logo mixt (combina un simbol grafic cu text, denumirea firmei).

Fotografie de produs

Fotografia de produs este unul dintre cele mai practicate stiluri in cadrul publicatiilor media, dar si a agentiilor de publicitate. Fotografiile de produs sunt prezente peste tot in jurul nostru: website-uri, magazine on-line, reviste, cataloage, brosuri, pliante, afise, reclame, promotii. Fotografia de produs trebuie sa prezinte produsul (obiect, serviciu, persoana) astfel incat cel care priveste fotografia produsului sa isi doreasca sa cumpere produsul sau serviciul prezentat. Concret, fotografia de produs trebuie sa promoveze si sa vanda produsul. De aceea, va pune la dispozitie fotografi profesionisti care pot surprinde perfect calitatile estetice ale subiectului,care corect evidentiate si folosite pot conduce catre un impact vizual maxim asupra potentialului comparator.