ORGANIZARE EVENIMENTE

Foto - video - sonoizare

Odata stabilit locul de desfasurare, echipamentul profesional de lumini, sunet si scenotehnica de care dispunem vin in intampinarea organizarii evenimentului tau. In ceea ce priveste sonorizarea, punem la dispozitie microfoane, boxe si amplificatoare care sa asigure calitatea atat pentru conferinte, cat si pentru interpretare muzicala profesionista sau karaoke. Pentru ca acest spectru sa fie complet, va poate pune la dispozitie formatie muzicala, DJ si MC, care sa transforme evenimentul intr-un adevarat spectacol. De asemenea, fotografii si cameramanii nostri asigura profesionalismul pozelor si a imaginilor prin calitatea ridicata a aparatelor, obiectivelor si camerelor folosite, lucru care se reflecta in albumele foto personalizate, pe suport digital sau clasic, si montajul video al evenimentului care va cuprinde cele mai reprezentative scene.

Translator & interpretare

Interpretariatul sau traducerea consecutiva este o metoda de traducere orala a discursului original, in mod secvential. Concret, vorbitorul prezinta un fragment in limba sursa si apoi se opreste, timp in care interpretul traduce in limba tinta, dupa care asteapta urmatoarea parte a prezentarii. In acest sens, daca ai nevoie de traduceri sau interpretari consecutive, echipa de translatori si interpreti ofera servicii de interpretariat consecutiv de inalta calitate. Trebuie luat in calcul faptul ca interpretarea dubleaza timpul de prezentare si implica un necesar minim de echipament pentru sonorizare. Mentionam ca rezervarea interpretilor pentru interpretare consecutiva nu implica rezervarea automata a sistemului de sonorizare. Sistemul de sonorizare poate fi rezervat impreuna sau separat de interpreti.

Identificare & rezervare spatiu

Planificarea oricarui eveniment incepe cu identificarea si rezervarea spatiului, fie restaurant, cort sau in aer liber. In functie de buget, numarul de persoane participante si de conceptul pe care vrei sa il implementezi evenimentului tau, echipa iti prezinta cele mai bune optiuni posibile si, ulterior, negociaza cu partenerii de nisa pentru a obtine cel mai bun pret, totul pentru ca echipa noastra isi propune nu numai sa transforme fiecare eveniment intr-un veritabil spectacol, ci si sa construiasca relatii si parteneriate de lunga durata cu clientii sai. Daca meniul culinar si bahic de la restaurantul pe care l-ati alege nu corespunde cu cerintele tale, va putem pune la dispozitie meniuri personalizate, prin serviciul de catering. Mai mult, daca localul nu beneficiaza de sistem de sonorizare, asiguram microfoane, boxe si amplificatoare.

Logistica & transport

Pentru ca evenimentul sa fie un real succes trebuie puse la punct si cele mai mici detalii, conform conceptului stabilit impreuna: recuzita amenajare sala de conferinta sau restaurant, sisteme lumini-sonorizare si preparate culinare. Conform angajamentelor pe care ni le asumam, in fuctie de preferintele beneficiarului, echipa este pregatita sa transporte orice tip de incarcatura, de la cele mai fragile (animale de companie, tablouri pentru expozitii, preparate culinare), pana la cele mai voluminoase (corturi, sisteme de sonorizare, recuzita, mobilier) sau cele mai pretentioase (invitatii pot fi asteptati la aeroport). Pentru buna desfasurare a evenimentului, toate transporturilor se vor face conform programului stabilit cu beneficiarul.

Servicii catering

Un eveniment presupune intotdeauna o paleta de detalii si lucruri complexe. Pentru ca ne dorim ca fiecare eveniment sa fie un real succes, consideram ca meniul oferit participantilor este extrem de important. Echipa personalizeaza meniurile in functie de cerinte si buget. Astfel, oferim cele mai variate si eficiente soultii, fie ca este vorba despre un eveniment privat sau unul corporate. Serviciile de catering constau in asigurarea pauzelor de cafea, a gustarilor, cat si a mesei de pranz sau a cinei, sub forma de bufet suedez sau servire individuala la masa, pentru care punem la dispozitie si ospatari si barmani profesionisti. Serviciile logistice sunt incluse, fiind valabile indiferent de varianta de meniu aleasa.