WEBDESIGN & MARKETING ONLINE

Creare website & hosting

Pentru a fi vizibil in mediul online, dar si pentru a-ti prezenta si promova serviciile si produsele, este absolut necesar sa ai un website, iar pentru ca acesta sa ajunga pe monitoarele potentialilor clienti este nevoie de domeniu, gazduire, design si cuvinte cheie. In acest sens, echipa poate realiza un site bun, gazduit pe un server puternic, promovat pe baza unor cuvinte cheie specifice produselor/serviciilor pe care le oferi, toate acestea ambalate de un design reprezentativ business-ului tau. De asemenea, le oferim clientilor nostri panou de administrare, ce va avea implementat un sistem simplu de gestionare. Astfel, vei putea modifica foarte usor orice text sau fotografie din paginile site-ului, categorii, subcategorii, produse, articole, gestionare comenzi si multe alte module realizate in functie de cerintele beneficiarului.

Optimizare SEO

SEO "Search Engine Optimization" (in romana optimizare pentru motoare de cautare) ajuta la optimizarea pozitionarii pentru motoarele de cautare, acesta fiind un proces de imbunatatire a vizibilatii site-ul firmei tale. Aceasta practica a aparut in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, iar, pentru ca presupune un proces complex, optimizarea unei pagini web a devenit un serviciu externalizat oferit de firme specializate. In acest sens, te poate ajuta, folosind toate tehnicile necesare, ca website-ul firmei tale sa fie adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.

Campanii Google AdWords

Google AdWords este un serviciu oferit de cel mai mare motor de cautare si, totodata, una din cele mai accesibile metode de promovare online, principalul avantaj constand in afisarea reclamelorin momentul in care vizitatorul deja doreste sa cumpere produsul/serviciul pe care il comercializezi.Astfel, prin Google AdWords puteti promova site-ul firmei cu ajutorul anunturilor platite care vor fi asezate in fruntea sau in dreapta rezultatelor Google afisate de o cautare particulara. Pentru a spori volumul de trafic spre site-ul companiei si, implicit, numarul de vanzari, te ajuta sa iti promovezi afacerea. Consiliat corect, poti atinge rezultatele maxime cu bugete reduse.

Link building

Pentru cresterea traficului pe site, cea mai buna metoda SEO este obtinerea de link-uri externe catre site-ul firmei. Aceasta metoda se mai numeste si link building. Concret, linkurile care fac trimitere la website-ul tau sunt unul dintre cei mai importanti factori care determina pozitia unui website in motorul de cautare Google. In acest sens, pentru ca detine cunostintele si tehnicile necesare poate asigura firmei tale astfel de trimiteri de pe site-urile noastre partenere si bloguri, dar si din directoarele web la care suntem abonati. Cresterea traficului pe site are menirea de a spori vizibilitatea in mediul online si, implicit, de a dezvolta portofoliul de clienti.

Mentenanta continut

Actualizarea zilnica a paginilor web (web-site, facebook, twitter, linkedin, google+) sunt esentiale pentru o indexare corecta tehnic vorbind, dar si pentru credibilitatea fata de clienti, parteneri sau utilizatori. Un singur text original sau o fotografie personalizata adaugate zilnic pe site-ul tau sau pe pagina de Facebook inseamna enorm. Daca nu aveti timp sa actualizati conturile de pe retelele de socializare (facebook, twitter) sau website-ul cu articole/produse/ promotii, puteti lasa totul in seama . Echipa redactionala iti poate asigura mentenanta continut si update zilnic. Mai mult, materialele vor fi promovate in directoare web si site-urile noastre partenere.